Rychlá rota

Čáslavice
2. - 6. července 2014

Běžný den vypadal takto: Dobrá snídaně, práce, dobrý oběd, polední klid (spánek, kopání atp.), práce a po práci práce a tak až do večera, pak chvíli táborák, ale jen tak dlouho, aby naše zmožené svaly nestihly ztuhnout v nesprávné poloze.
Dále zmíním je momenty zajímavé, seřazené chronologicky podle času:
Nejoblíbenější barva auta: Červená a šedá 2:2
Největší luxus si dopřával Drn, neboť kromě stanu s oddělenými ložnicemi (který sdílel s Pepou) si přivezl židličku, stůl, ubrus, mlýnek na kávu, konvici na vodu, vlastní vařič a v neposlední řadě matraci.
Odpolední žertík, jehož jsme se nedočkali: Po dobrém obědě si Drn ustlal v lese. Nejprve si shrabal jehličí, donesl matrace, svázal je, dal na ně prostěradlo a spacák, prostě záruka příjemného odpoledního zdřímnutí. Jenže… Do postýlky si lehla Pavla. Všichni jsme se těšili na dobrou zábavu, až si toho Drn všimne. A jak to dopadlo? Hardy to vystihl:“ To se může stát jen u Drna. Nachystáš mu past a on ji obejde.“
Jak se láme Trioláda: Nejprve to musíš nalámat rovnoběžně s obalem a pak na ty trojúhelníčky. (Sliny už odkapávají a Trioláda pořád není nalámaná…) Ty jsi snad nikdy nelámala trioládu?!
Jakou chceme písničku? Tak jsem si postupně říkali a našim přáním bylo vyhověno. Když došla inspirace, tak se Peťa ptá:“Co dál?“ a i tuto píseň měl Kruťák v repertoáru.
Hrábě bez dvou zubů snižují Drnův výkon o 7%.
Filmové hlášky
Všichni zájemci o práci na loukách jsou zváni na příští ročník.
Zasloužená svačina. Zleva: Drn, Pavel, Eva, Petr, Pavla.
Zasloužená svačina. Zleva: Drn, Pavel, Eva, Petr, Pavla.
Kruťák
Kruťák
Odnášení sena z luk. Zleva: Pavel, Hardy, Pepa, Mirek a Kruťák, který není vidět.
Odnášení sena z luk. Zleva: Pavel, Hardy, Pepa, Mirek a Kruťák, který není vidět.
Miška s Terezkou
Miška s Terezkou

Žádné komentáře:

Okomentovat